Måttsydda kläder

Måttsydda beställningar 

Sharkspeed är stolta over att erbjuda måttsydda beställningar till låga priser. Vid en måttsydd beställning är det väldigt viktigt att man kontrollerar sina mått riktigt noga och följer våra rekommendationer samt steg för steg hjälpen vid måttagning. Ångerrätten och bytesrätten gäller ej på måttsydda beställningar. Vid felsydda produkter så kontrolleras måtten som du angivit med måtten på produkten. Notera att fabriken lägger till 3-10 cm på måtten beroende på plats för att rörligheten på produkten ska vara optimal. Efter att ha mottagit din order så kontrolleras din storlek. Notera att denna produkts pris gäller för kroppstorlek upp till 3XL. Vid större kroppsstorlek så tillkommer en tilläggskostnad på 100 SEK/textil, 150 SEK/läder per överstigen storlek. Tilläggskostnaden beräknas av en handläggare ifrån Sharkspeed efter att ha mottagit dina kroppsmått. Leveranstiden ligger mellan 12 - 30 arbetsdagar för beroende på säsongsbelastning. Måttsydda lösningar kan ej beställas som postförskott.
Vid mätning i butik med anställd debiteras en avgift på 395:- SEK.

Alla extra avgifter debiteras I efterhand och innan tillverkningen börjar.

Hur går det till vid måttsydda beställningar?

Vi på Sharkspeed är först med att erbjuda en online lösning på måttinmatning. Vi vill göra det enklare och tryggare för kunden. 
Kort efter din beställning är mottagen kommer du att få ett mail med länk till ett formulär som du fyller i dina mått med. Följ anvisningarna som finns i formuläret.

Efter att ha mottagit din order så kontrolleras dina storlekar. Notera att priset gäller för kroppstorlek upp till 3XL. Vid större kroppsstorlek så tillkommer en tilläggskostnad på 100 SEK/textil, 150 SEK/läder per överstigen storlek. Tilläggskostnaden beräknas av en handläggare ifrån sharkspeed efter att ha mottagit dina kroppsmått. Leveranstiden ligger mellan 14 - 20 arbetsdagar beroende på säsongsbelastning. Måttsydda lösningar kan ej beställas som postförskott. Vid mätning i butik med anställd debiteras en avgift på 395:- SEK. 


Om du vill redan nu fylla i formuläret så finns den att hämta här nedan:
Ladda ner formuläret och fyll i och sedan maila oss dina mått.

Länk till PDF fil:    Klicka här för att ladda ner PDF filen

Länk till Excel fil:   Klicka här för att ladda ner Excel filen