Om Sharkspeed

MOTORCYKEL / CROSS KLÄDER & TILLBEHÖR

Vi (Sharkspeed) levererar idag helhetskoncept inom Motorcykel / Cross / Enduro -ställ, skydd samt Streetwear till lägre priser än många andra inom samma bransch. Att vi kan göra de möjligt är att vi köper direkt ifrån tillverkarens varumärken och erbjuder nästintill grossist priser direkt till slutkonsument! Just därför upplever våra kunder våra priser väldigt låga jämfört med vad andra företag tar för liknande sortiment.
Vi har funnits i snart 20 år och vi säljer inom:

  • Sverige
  • Norge
  • Danmark
  • Finland
  • Schweiz

Vår framgång är tack vare våra återkommande kunder som lett till att vi har utvecklat och kontinuerligt förnyat vår sortiment. Vi är ledande inom tillverkning av måttsydda mc kläder samt egen designade kläder som erbjuds av våra leverantörer.

Erbjuder låga priser - Samma kvalitet – lägre priser!

Vårat koncept bygger på att alltid erbjuda kunden bra produkter till lägsta möjliga priser och just därför garanterar vi lägsta prisgaranti på hela sortimentet vi har. Med norden i vårt grepp känner vi att vi är på god väg och vill passa på att tacka alla våra kunder återigen för hjälpen och supporten vi fått och vi lovar er att oavsett hur stora vi än blir så kommer vi alltid ha de lägsta priserna i marknaden.

Vi har även ett showroom i Trollhättan där det går att se produkterna på plats och handla.
Vi är specialister inom måttsydda mc-ställ där du kan designa ditt egna ställ eller beställa stora storlekar. Är du en ny kund så oroa dig inte du har alltid 14 dagars öppet köp samt 30 dagars bytesrätt på alla våra produkter förutom måttsydda beställningar. Vi lämnar även ut 1 års garanti på alla våra produkter om inget annat anges i produktbeskrivningen.

Så ge oss en chans så lovar vi att göra dig nöjd och belåten.

Sharkspeed Online Solutions
Innehar F-skatt
Lextorpsvägen.985
46165 Trollhättan
Epost: helpdesk@sharkspeed.com
Telefon: 010-55 197 86