PRODUKT
Filter

/

Filter

Återställ Filter

Sortera

Pris

Storlek

Display

Summer Axis Mesh Black motorcykel handskar

56 %

399

SEK

899SEK Du sparar500SEK

Storlek

Fraktfritt over 2000 kr
Öppetköp 14 dagar
Lägsta prisgaranti
Måttsydda kläder
Upptäck den ultimata blandningen av komfort och funktionalitet med Seca Axis Mesh - handsydda handskar i mjukt och starkt getskinn samt tygpaneler. X-Grip® förstärkningsteknik används för att ge bästa grepp och hållbarhet, så du kan ha full kontroll över varje rörelse.

Seca Axis Mesh har töjbart material på handskens ovansida för optimal komfort och ventilation, vilket håller dina händer svala och torra under längre perioder av användning. Hårda fingerskydd med ventilationshål och hårda knogskydd ger ytterligare skydd och säkerhet vid tuffa aktiviteter.

Textildetaljer används för att ge bästa luftgenomströmning och komfort. Touchscreenmaterial finns på pekfingret så att du inte behöver ta av handskarna för att använda din smartphone eller surfplatta. Kardborrknäppning vid manschetten gör det enkelt att ta på och av handskarna.

Med Seca Axis Mesh handskar i högkvalitativt getskinn och tygpaneler, kommer du inte bara att känna dig bekväm, du kommer att se stilren och professionell ut också. Handskarna passar perfekt för allt från racing till touring.

Normal i storlek
Läs mer

Kombinera Även Med MC HANDSKAR

Kombinera Även Med CUSTOM / TOURING/ STREET STÖVLAR

Kombinera Även Med MC/CROSS HANDSKAR