PRODUKT
Filter

/

Filter

Återställ Filter

Sortera

Pris

Storlek

Display

Premium skinnförkläde Grill / BBQ / Barista / Kock / Frisör förkläde Brun Vintage DS1

61 %

399

SEK

999SEK Du sparar600SEK

Fraktfritt over 2000 kr
Öppetköp 14 dagar
Lägsta prisgaranti
Måttsydda kläder

Premium skinnförkläde Grill / BBQ / Barista / Kock / Frisör förkläde
Brun Vintage 2-tone.

Skinnförklädet är det ultimata valet för dig som vill ha stil och komfort samtidigt. Det mjuka och följsamma materialet är tillverkat av 100% behandlat buffelskinn, vilket gör det till en helt naturlig produkt av högsta kvalitet. Det är perfekt för alla dina behov - oavsett om du lagar mat i köket, grillar utomhus eller arbetar i din hemmaverkstad.

Med justerbara remmar och en unik sele i ryggen kan du anpassa passformen precis som du vill ha den. De stora fickorna ger dig gott om förvaringsutrymme för dina verktyg eller andra tillbehör, och den mindre fickan nertill är perfekt för att hålla dina nycklar eller klämmor inom räckhåll.

Det är lätt att se att detta förkläde inte bara är användbart, det är också en stilren accessoar som du kommer att älska att ha på dig. Med sin djupa, vackra bruna färg blir det bara snyggare med tiden.

Så om du vill ha ett förkläde som är lika praktiskt som det är snyggt.
Det är en investering som du kommer att ha glädje av i många år framöver.

  • Tillverkad av ett högkvalitativt och slitstarkt material som garanterar att den här förklädet kommer att vara en trogen följeslagare i många år framöver.

  • Detta förkläde har en used-look som gör den ännu snyggare ju mer den används, vilket ger en känsla av autenticitet och karaktär.

  • Med en praktisk ögla för kökshanddukar, har du alltid dina verktyg inom räckhåll för att snabbt och enkelt torka av händerna eller rengöra ytor.

  • Förutom att skydda dina kläder från fläckar, är detta förkläde också utformat för att skydda dig från värme och gnistor, så att du kan laga mat eller grilla med självförtroende och säkerhet.

  • Den extra mjuka vaxade skinnkvaliteten gör att förklädet följer alla dina rörelser och ger en bekväm passform för att underlätta dina uppgifter i köket eller på grillen.

  • Med en stor ficka i mitten och två mindre fickor nertill, har du gott om plats för att förvara dina matlagningstillbehör och andra nödvändigheter.

  • För att hålla dina grillverktyg på plats, har detta förkläde en läderband på framsidan, vilket ger en praktisk och elegant lösning för din utrustning.

  • Justerbara ryggremmar med en unik sele som inte belastar halsen ger en perfekt passform och en bekväm upplevelse även under längre tids användning.

Sammanfattningsvis är detta förkläde en välutrustad produkt med en mängd attraktiva funktioner som gör det till ett oumbärligt tillbehör för alla matlagning eller grillning entusiaster. Med en kombination av stil och funktionalitet, är detta förkläde det perfekta valet för alla som vill se bra ut och samtidigt arbeta effektivt i köket eller på grillen.

Läs mer

Kombinera Även Med DENIM KEVLAR JEANS

Kombinera Även Med ALLVÄDERSJACKOR MC

Kombinera Även Med HJÄLMAR MED SOLVISIR