PRODUKT
Filter

/

Filter

Återställ Filter

Sortera

Pris

Storlek

Display

PREMIUM CLASSICO PATCH KLUBBSPECIAL SKINNVÄST

50 %

2999

SEK

5995 SEK Du sparar 2996SEK

Fraktfritt over 2000 kr
Öppetköp 14 dagar
Lägsta prisgaranti
Måttsydda kläder
PREMIUM QUALITY PRODUCT.

Premium serie innebär att produkten har utrustats med TOP OF THE LINE material och tillbehör. Här används en extra behandlat skinn som gör den extra mjuk med maximal komfort. Man har även ändrat på standarden och lagt in premium tyg inne i jackan för en total mjukare känsla. 
- Mjukare skinn med special behandling
- Premium inner lining comfort Pro
- Matt finish dragkedjor

Premium skinnväst för bikers. Anpassa västen för att kunna tas på antingen över jackan eller ex. tröja. 
Flertal fickor för förvaring.

Denna Skinnväst är en av dem klassiska klubbvästen du hittar på nätet och allt görs klart för dig med patchar och liknande.  Med den klassiska Retro looken så är denna väst ett måste för dig som vill synas. Västen kan användas som vanlig skinnväst över tishan.

Skinnvästen har både en dragkedje stängning samt möjlighet att använda kedjestängning. Perfekt att använda både med eller utan jacka under.
MÅTTSYDD MED BRODYRPACK STOR

Hos Sharkspeed kan du beställa din mc skinnväst med brodyr patchar. 
I priset ingår:
- Alla patchar som visas på västen. Du väljer själv vad som ska stå på respektive plats. Du kan även välja att ta bort någon patch fall du så vill. Vill du däremot lägga till patchar så får du kontakta oss för en offert.

Så fungerar det:

Ladda ner formuläret här:
https://www.sharkspeed.com/vest-measure-item.pdfFyll i formuläret och maila till vår kundtjänst : helpdesk(a)sharkspeed.com  ((a)=@).
I formuläret fyller du i måtten som efterfrågas samt texten.
Skicka endast högupplösta bild eller bilder på klubbmärket.

Notera att en handläggare kommer att kontrollera klubbmärket fall den går att göra, vid komplicerade och detaljrika märken så tillkommer en extra avgift. Om det blir extra avgifter så kontaktas du innan produktionen börjar. 
Läs mer