PRODUKT
Filter

/

Filter

Återställ Filter

Sortera

Pris

Storlek

Display

EDGE VENTED BLACK SUMMER SHIMA MC STÖVLAR

40 %

1699

SEK

2795SEK Du sparar1096SEK

Storlek

Fraktfritt over 2000 kr
Öppetköp 14 dagar
Lägsta prisgaranti
Måttsydda kläder
Shima EDGE VENTED ventilerade skor är det perfekta valet för dem som gillar stadsturer och sommarresor till mer avlägsna platser.

Tack vare lokal perforering och luftig tungstruktur bibehåller de tillräcklig luftcirkulation och ger en behaglig känsla av svalkande även under varma dagar. De har en ny typ av sula gjord i den egenutvecklade ESG-teknologin – en diagonalt profilerad häl och en ytform som ökar vidhäftningen garanterar maximalt skydd. Din säkerhet säkerställs också av ett polypropeninlägg som styvar sulan i tvärriktningen och SAP ™ fotledsskyddet av TPR, och häl-, fotleds- och tåområdet har ytterligare förstärkts.

Shima EDGE VENTED-skorna är utrustade med ett band som gör det lättare att ta på sig skon och det innovativa ATOP snörningssystemet som du enkelt kan använda med en hand, även utan att ta av handsken. För ännu bättre komfort har EDGE VENTED-modellen en kil som gör det lättare att hitta rätt position för benet på fotstödet och en förstärkning i området för växeldynan. Reflekterande element kommer dock att hålla dig säker även efter mörkrets inbrott.
Läs mer

Kombinera Även Med CUSTOM / TOURING/ STREET STÖVLAR

Kombinera Även Med SPORT/STREET STÖVLAR

Kombinera Även Med DENIMKEVLARARMOUR