PRODUKT
Filter

/

Filter

Återställ Filter

Sortera

Pris

Storlek

Display

51 %

999

SEK

1999 SEK Du sparar 1000SEK

Storlek

Fraktfritt over 2000 kr
Öppetköp 14 dagar
Lägsta prisgaranti
Måttsydda kläder
Black™ FastTrack är en helmotorcykelhjälm designad för den yngre föraren, tillgänglig i 4 storlekar för att passa barns huvuden. Denna hjälm uppfyller den allra senaste säkerhetsstandarden ECER 22.06, vilket gör den helt laglig i Europa. FastTrack har ett flerpunktsventilationssystem, snabbspänne, helt avtagbart foder och en unik 2-delad halsgardin som minskar vindturbulens och ljudnivåer. Dessutom är visiret Pinlock-färdigt, vilket möjliggör en enkel uppgradering till en helt immafri åkupplevelse.

Nyckelfunktioner/poäng:

Designad för den yngre ryttaren - Finns i 4 storlekar för att passa barns huvuden.

ECER 22.06 Godkänd - Den senaste hjälmstandarden - Hjälmen uppfyller de allra senaste FN-reglerna för säkerhet, vilket gör den fullt laglig i både Storbritannien och Europa. ECER 22.06 ersätter ECER 22.05-standarden, vilket kräver att hjälmar klarar strängare tester.

ABS-skalkonstruktion - Stilfullt designat, ABS-skalet på FastTrack Solid-hjälmen hjälper dig att hålla dig säker på din resa.

Multi-Density EPS Liner - Det expanderade polystyrenfodret är konstruerat med olika densiteter av polystyren i olika delar av hjälmen för att bättre absorbera energi i händelse av en kollision. 2 EPS-foderstorlekar över hela hjälmens storleksintervall möjliggör en bättre passform på huvudet.

Multi-Point Ventilation System - Luftintag på hakan och toppen av hjälmen och utloppet på baksidan ger valfritt luftflöde genom hjälmen för att minska imma på visiret och se till att du håller dig sval även under de varma sommardagarna.

Mikrometriskt kvarhållningssystem - Det mikrometriska spännet med snabb släppning gör det möjligt att göra små justeringar av remmens stramhet, vilket håller din hjälm säker utan att kompromissa med komforten.

Unik 2-delad halsgardin - Undersidan har en halsbaffla på baksidan för att skapa en tät barriär mot inkommande luft, vilket minskar vindturbulens och buller under cykling.

Multi-Positionell Visir - Visiret kan öppnas till 3 olika positioner utöver det helt stängda läget, vilket gör att föraren kan välja beroende på körförhållandena.

Pinlock-Ready Visir - Förberedd för en Pinlock 70 anti-dim-insats vilket innebär att du inte kommer att kämpa för synlighet oavsett väder och vind (insats säljs separat).

Anti-Scratch Visir - Visiret är speciellt tillverkat för att motstå repor från lätta luftburna stötar.

UV-resistent visir - Ger skydd mot UV-strålar.

Quick Release Visir - Fjäderbelastad för att säkerställa en tät passning mot tätningarna.

Helt avtagbart hypoallergeniskt foder - Avtagbart och tvättbart hypoallergeniskt foder och kindkuddar gör att du kan hålla din hjälm fräsch och ny.

Avtagbar hakgardin - Minskar vindturbulens och buller under cykling.

Avtagbar andningsdeflektor - Hjälper till att förhindra imma på visiret.

Vikt - 1230±50 g
Läs mer

KÖP TILL PASSANDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

Visir Fasttrack Kids Helmet Tinted

299SEK

Imfritt Visir Pinlock 70 Lens For Black Apex - Ammo Sv 5302 - Fasttrack Kids

349SEK

KÖP TILL PASSANDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

Visir Fasttrack Kids Helmet Tinted

Pris 299 SEK

Imfritt Visir Pinlock 70 Lens For Black Apex - Ammo Sv 5302 - Fasttrack Kids

Pris 349 SEK