PRODUKT
Filter

/

Filter

Återställ Filter

Sortera

Pris

Storlek

Display

36 %

1799

SEK

2795SEK Du sparar996SEK

Storlek

Fraktfritt over 2000 kr
Öppetköp 14 dagar
Lägsta prisgaranti
Måttsydda kläder
De vattentäta REBEL WP-sneakers är en kombination av säkerhet och urbant stil, designade för att användas dagligen. Deras ergonomiska gummisulor är korsförstärkta, liksom förstärkta hälar, tår och anklar tillsammans med den stötdämpande ArmorPlus-skummet garanterar en hög säkerhetsnivå. De har en SAP TPU-överdrag på ankeln för bättre stabilitet och rörelsesäkerhet. Skorna är tillverkade av naturläder, med några perforerade områden för att ge bättre klimatkontroll. Fodret på sneakersen har en mikroporös NextDry-membran för att hålla dina fötter torra även när det regnar. För en hög komfortnivå är REBEL WP utrustade med en dragrem och dragkedja på sidan för att det ska vara enkelt att ta på och av dem. Grip Deboss för växling på tåområdet stöder dig när du växlar växel medan den speciella snedställda konstruktionen imiterar fotpositionen när du kör en motorcykel. Inspirerade av streetstyle kommer de också vara lämpliga efter att du stigit av motorcykeln. Dessa vattentäta sneakers levereras med två färgversioner av snören, båda tillgängliga i setet så att du kan välja din stil enligt dina preferenser.

SKYDD
-ARMOR PLUS FOAM DÄMPNING PÅ ANKELN
-FÖRSTÄRKT HÄL, ANKEL OCH TÅOMRÅDEN
-SAP™ TPU ÖVERDRAG PÅ ANKELN
-KORSFÖRSTÄRKT SULA

KLIMAT:
-NEXTDRY™ VATTENTÄT MEMBRAN
-PERFORERAT LÄDER

KOMFORT
-SNEDSTÄLLD KONSTRUKTION
-ERGONOMISK GUMMISULA
-GRIP DEBOSS FÖR VÄXELBYTE
-Två uppsättningar snören (svarta och fluo)

EXTRA:
-REFLEKTERANDE PANELER
-DRAGREM - SKOR

Streetwear stil
Inspirerade av gatustilen är REBEL WP snygga motorcykelsneakers. Designade för maximal komfort kommer de att vara en kompromiss mellan skydd och utseendet på vardagliga urbana stövlar. Setet inkluderar två färgversioner av snören. Gul fluo för dem som gillar att dra uppmärksamhet eller i klassiskt svart för elegant styling. Du kommer att känna dig bekväm och unik i dem även efter att du har stigit av motorcykeln.

Komfort och stötdämpning
Vattentäta REBEL WP-motorcykelsneakers är en kombination av säkerhet och stadsstil. Dessa stövlar har en förstärkt häl, tå och ankel som stöds av ArmorPlus skumstötdämpare så att dina fötter alltid är skyddade. Dessutom är ankeln utrustad med SAP TPU skydd, som ger ytterligare ankelsupport, bättre stabilitet och rörelsessäkerhet. Den ergonomiska gummiytan var tvärförstärkt. Den högkvalitativa gummiytan ger utmärkt komfort och bra grepp bekräftat genom överensstämmelse med CE-standarder.

Regnsäkra stövlar
REBEL WP är lämpliga för alla väder. Sneakersens foder har en mikroporös NextDry-membran som håller dina fötter torra när vädret blir riktigt blött. Tillverkade av naturläder har de några perforerade områden som tillåter luften att flöda fritt och ger bättre klimatkontroll. Lätta, stiliga och designade för hållbarhet blir de din bästa vän för motorcykelsäsongen.

Kontrollera dig själv
Dessa sneakers är tillverkade med en speciell snedvriden konstruktion som är anpassad till motorcykelpositionen. För att öka körkomforten ytterligare har tåområdet förberetts för att stödja växelväxlingen genom grip deboss. Detta betyder att du alltid kan kontrollera växelväxlingen och vara fokuserad på vägen medan du kör. REBEL WP är också utrustade med reflexpaneler för bättre synlighet efter mörker. Night Vision System är tillverkat med mikrosfärteknik. Dessa reflexinsatser är diskret placerade på strategiska områden.

Stäng och låt oss åka!
Vi fokuserade på att lägga till extra komfort i dessa stövlar. Vi vet hur svårt det kan vara att knyta motorcykelsneakers, särskilt när du har full utrustning. Därför har REBEL WP en diskret dragkedja på sidan så att du inte behöver knyta dem varje gång. Att ta på och ta av sneakersen kommer alltid att vara snabbt och enkelt. Denna modell av sneakers har också en speciell dragsko. Öglan gör att du kan ta på dig stövlarna mycket lättare även om du redan bär handskar. Designen av stöveln och dragskon säkerställer en perfekt passform för varaktig funktionalitet och komfort.
Läs mer

Kombinera Även Med CUSTOM / TOURING/ STREET STÖVLAR

Kombinera Även Med SPORT/STREET STÖVLAR

Kombinera Även Med DENIMKEVLARARMOUR