PRODUKT
Filter

/

Filter

Återställ Filter

Sortera

Pris

Storlek

Display

LADY SOFTSHELL JC75 ARMYGREEN BLACK ALLVÄDER MC JACKA

56 %

1299

SEK

2899 SEK Du sparar 1600SEK

Storlek

Fraktfritt over 2000 kr
Öppetköp 14 dagar
Lägsta prisgaranti
Måttsydda kläder
Urban allvädersjacka avsedd för motorcykel och designad speciellt för kvinnor, med en medium längd och enastående vattentät förmåga genom användning av vattentätt tyg. Jackan är konstruerad med SOFTSHELL 320GSM-material och erbjuder en polar fleece interiör samt prilation-fylld framsida och baksida för överlägsen värme och komfort.

Denna jacka inkluderar också en avtagbar huva med dragkedja, medan en högkomfortvaddad krage ger en extra skyddsnivå mot hårt vinterväder. Dessutom är jackan utrustad med ventilationsdragkedjor på både framsidan och baksidan, vilket möjliggör optimal klimatkontroll.

Jackan är säkrad med YKK-kvalitetsdragkedjor och har en innerficka som är speciellt designad för mobiltelefoner. Dessutom är jackan utrustad med avtagbara axel- och armbågsskydd som uppfyller nivå 2 homologerade CE (EN1621-1: 2012) standarder.

Som avslutning har denna urbana vinterjacka för kvinnor en exceptionell design och funktionalitet, vilket gör den till ett idealiskt val för alla som söker komfort, stil och skydd under sommar- och kalla väderförhållanden.

CE godkänd motorcykel jacka
Prilation
Axel-, rygg-, armbågs- och underarmskydd nivå 2
Ventilerad för alla väderförhållanden
Vattentät innerficka
Extra långt ryggskydd

Läs mer