PRODUKT
Filter

/

Filter

Återställ Filter

Sortera

Pris

Storlek

Display

CARGO KEVLAR GIRO KHAKI CE 17092A SHIMA MC JEANS

55 %

1799

SEK

3995SEK Du sparar2196SEK

Storlek

Fraktfritt over 2000 kr
Öppetköp 14 dagar
Lägsta prisgaranti
Måttsydda kläder
Om du letar efter kevlar byxor för daglig stadskörning så är Shima Giro-byxorna det perfekta valet. Unikt designade, lösa byxor med bekväma lastfickor uppfyller kraven i många stilar och behoven hos vardagens motorcykelanvändare. Utrustad med CE-certifierade knä- och höftskydd och ett extra förstärkningsskikt av aramidfiber, säkerställer de säkerhet på kritiska platser. Dessutom finns det fickor för knäskydd på utsidan, vilket gör det lättare att komma åt dem. GIRO-byxor med en ergonomisk 3D-design har stora vikbara paneler på knäna i den bakre delen, vilket ökar rörelsefriheten. För att ytterligare öka komforten och rörligheten är dessa byxor designade med justerbar benbredd och sömlös komfort + grenen. GIRO är moderna motorcykelbyxor gjorda med uppmärksamhet på detaljer som gör att du kan se bra ut på och utanför motorcykeln.

Skydd mot underkroppen

Shima Giro är smala motorcykelbyxor med rak skärning, vilket gör att du kan presentera dig attraktiv i vilken stil som helst. Avslappnad lastutseende med ett extra lager som ökar hållbarheten kommer att tillfredsställa motorcyklister som letar efter komfort och ett unikt utseende. Det inre skyddande lagret av slitstark aramidfiber garanterar motståndskraft mot nötning och sönderrivning. För att skydda mot effekterna av stötar är GIROs utrustade med höftskydd och avtagbara knäskydd enligt CE-standarden, placerade i en lättillgänglig ytterficka. För extra skydd har byxorna invändiga fickor för SAS-TEC halskotskydd som tillval – säljs separat.

Perfekt rörlighet

Dessa motorcykelbyxor är designade med funktioner som förbättrar rörlighet, komfort och användbarhet. Den ergonomiska 3D-designen och de flexibla panelerna i ledområdena garanterar en perfekt dynamisk passform. Dessutom är byxorna utrustade med en sömlös Comfort + kula. Tekniken som används i grenen har en kilinsats som gör att du kan höja benet högre samtidigt som du behåller dina byxors eleganta utseende. GIRO erbjuder maximal ergonomi under körning – precis som moderna motorcykelbyxor borde ge.

Bekämpa utrymme

Inspirerad av specialstyrkor är Shima Giro-byxor utrustade med bekväma, stora lastfickor som ökar användbarheten och ger ett unikt utseende. De har också flera standardfickor högst upp, så Shima Giro kan vara lika avslappnad som ett klassiskt denimbyxa. De är praktiska för att lagra olika föremål under vardagliga resor. För extra komfort är byxorna utrustade med en ögla som gör att de kan anslutas till SHIMA-jackan med en klämfäste.

Stadsrush

Letar du fortfarande efter dina nycklar? Med Shima Giro-byxor behöver du inte oroa dig längre. De är utrustade med en D-formad nyckelhållare, fäst vid en av bältesöglorna. Hållaren är väldigt praktisk när du vill låsa din nyckelring på ett säkert ställe. När det inte används ser det ut som en del av en elegant finish.

Kan inte rippas av

Dessa motorcykelbyxor är gjorda av ett yttre skal av bomull och andas och ett inre aramidförstärkningsskikt. En blandning av bomullsmaterial säkerställer ett bra luftflöde under daglig körning, och aramidens hållbarhet garanterar skydd mot skador och nötning. GIRO kommer att uppfylla alla krav när det gäller säkerhet och olika körsätt.
 
Läs mer

KÖP TILL PASSANDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

Summer Short Ce Skinnhandskar Mc

499SEK

-62%

1295SEK
Premium Rivalbrown Ce 17092:2020 Waterproof Mc Hoodie

1499SEK

-63%

3995SEK
Premium Rivalarmygreen Ce 17092:2020 Waterproof Mc Hoodie

1499SEK

-63%

3995SEK

KÖP TILL PASSANDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

Premium Rivalarmygreen Ce 17092:2020 Waterproof Mc Hoodie

Pris 1499 SEK 3995 SEK

Du sparar 2496 SEK (63 %)

Premium Rivalbrown Ce 17092:2020 Waterproof Mc Hoodie

Pris 1499 SEK 3995 SEK

Du sparar 2496 SEK (63 %)

Summer Short Ce Skinnhandskar Mc

Pris 499 SEK 1295 SEK

Du sparar 796 SEK (62 %)

Kombinera Även Med DENIM KEVLAR JEANS

Kombinera Även Med ALLVÄDERSJACKOR MC

Kombinera Även Med HJÄLMAR MED SOLVISIR