PRODUKT
Filter

/

Filter

Återställ Filter

Sortera

Pris

Storlek

Display

BLACK DISTRESSED CE-LEVEL 2 VATTENTÄT MC KÄNGOR STÖVLAR

41 %

1599

SEK

2695 SEK Du sparar 1096SEK

Storlek

Fraktfritt over 2000 kr
Öppetköp 14 dagar
Lägsta prisgaranti
Måttsydda kläder
Ta steget upp till överlägsen kvalitet och stil med våra vattentäta MC-stövlar i äkta skinn. Varje detalj har utformats med omsorg för att skapa en högpresterande stövel som både skyddar och förbättrar din åkupplevelse.

Inneroder som är utrustat med en andningsbar membran för extra komfort och skydd mot väta, kommer du att känna dig bekväm och torr även i de tuffaste förhållandena. 
Förutom det praktiska designen, har dessa stövlar förstärkta sulor och ankelskydd för att skydda dig i fall av olyckor. För att ytterligare förbättra skyddet, har man också förstärkt materialet mot slitage från växelspaken.

Stövlarna är CE-godkända enligt Level 2 EN 13634:2017, vilket betyder att de uppfyller höga standarder för skydd och säkerhet. Dessutom är det specialbehandlade svarta skinnet mjukt med vintage sammet känsl och ger en elegant finish som passar till alla typer av motorcyklar och stilar.

Upptäck skillnaden med dessa vattentäta MC-stövlar i äkta skinn, där kvalitet och säkerhet går hand i hand med stil och komfort.

​* Äkta skinn 
* Vattentät​
* Polyester foder med andningsmebran för komfort
* Justerbar vid vaden med hjälp av velcro 
* Dragkedja för stängning. 
* Förstärkt sula 
* Förtsärkt ankelskydd 
* Förstärkt mot slitage från växelspaken.
* CE godkänd Level 2 EN 13634:2017
Läs mer