PRODUKT
Filter

/

Filter

Återställ Filter

Sortera

Pris

Storlek

Display

BLACK OPENWORK AIR CE AA BLACK WATERPROOF MC ALLVÄDERSJACKA

67 %

1299

SEK

3899 SEK Du sparar 2600SEK

Storlek

Fraktfritt over 2000 kr
Öppetköp 14 dagar
Lägsta prisgaranti
Måttsydda kläder

Images Detail

Den Black™ Openwork Air Motorcykeljackan är en del av den senaste Black™-kollektionen.

Black™ Openwork Air är en ventilerad textilridjacka med en avtagbar vattentät membran för användning under den brittiska sommaren. Avtagbara CE-nivå 2-skydd är standard på axlar och armbågar, medan det på baksidan finns en ficka för en valfri ryggskydd (säljs separat). Justering av passformen görs med kardborreband vid ärmslut och midja, justerare på övre armen och en magnetisk spännekrage med en gångsjustering för perfekt komfort. Jackan har gott om förvaringsutrymme med 2 externa fickor, 2 interna fickor på varje lager och en säker Napoleon-ficka. En dragkedja för att para ihop jackan med byxor medföljer också. Kompatibla byxor inkluderar Black™ Openwork Air Motorcykelbyxor, Black™ Zeal Motorcykelbyxor och Agrius Airflow Air Motorcykelbyxor. Båda sidor av byxans fästzipp är medföljande så att du kan använda den andra halvan på ett befintligt par byxor för att göra en komplett dräkt.

Viktiga funktioner / Punkter:

- CE-certifierad enligt senaste standarden EN 17092-3:2020 - Klass AA-betygsplagg
- Hållbart 500D polyamidyttertyg med integrerade kraftiga meshpaneler
- Avtagbar vattentät membran
- Avtagbara ergonomiska CE-nivå 2-skydd för axlar och justerbara armbågar
- Magnetisk spännekrage med en gångsjustering för skräddarsydd passform och enkel användning

Den Black™ Openwork Air motorcykeljackan är fullpackad med funktioner...

Specifikationer inkluderar:

- CE-certifierad enligt senaste standarden EN 17092-3:2020 - Klass AA-betygsplagg - Detta är ett utmärkt val av jacka för vanligt användande på vägen.
- Andningsbart 500D polyamidtyg och 380 gsm kraftigt mesh ytterhölje - Styrka, hållbarhet och komfort kombinerat.
- Mångsidig 2-lagerskonstruktion - Den praktiska dubbla lagerkonstruktionen gör denna jacka perfekt för sommaråkning, även under regniga dagar.
- Avtagbar Permatex vattentät membran - Den avtagbara vattentäta fodret ökar funktionaliteten hos denna textilmotorcykeljacka. Att sätta tillbaka fodret på plats är enkelt tack vare dess färgkodade fästremmar vid ärmsluten.
- Färgkoordinerade ärmar med separata röda och grå öglor för att undvika vridna ärmar.
- Integrerade meshpaneler för ventilation - De integrerade kraftiga meshpanelerna främjar luftflödet och säkerställer bättre komfort när du kör i varmt väder.
- Fast meshfoder för ökad andningsförmåga.
- Avtagbara ergonomiska CE-nivå 2-skydd för axlar och justerbara armbågar - Det 4-delade mjuka skyddet ingår som standard i detta plagg: det är den senaste generationen av tunna och flexibla skydd, vilket ger jackan komfort och skydd när du kör eller till och med bara promenerar.
- Dubbelt ficksystem för anpassningsbar positionering av armbågsskydd - Alla har olika armbågspositioner. Vi har gett 2 positioner på varje armbåge så att du kan placera skydden för att uppnå en skräddarsydd passform för dig.
- Ficka för valfritt ryggskydd - Ryggskydd säljs separat.
- Reflexdetaljer för synlighet under svagt ljusförhållanden - Reflextryck på bröstet och reflexlogotyptryck på nedre ryggen på jackan kommer att se till att du syns även på natten.
- Intern vattenkil - Belägen på det avtagbara vattentäta fodret, precis bakom huvudzipen, håller dig torr.
- Meshpanel för vattenavlopp vid nedre ryggen - Tillåter vatten som har trängt in mellan lagren att rinna ut.
- Mjukt tygkrage - Kragen är täckt med ett mjukt tyg för extra komfort.
- Magnetisk spännekrage med en gångsjustering - Att justera kragens förslutning har aldrig varit enklare: med den magnetiska spänneslåsen fastad, justera till rätt passform med kardborrebandet. Använd sedan helt enkelt den magnetiska spänneslåsen för att stänga, nu när din perfekta passform är inställd.
- Justering av övre arm med pop-stud - Två justeringspositioner på den övre armen möjliggör en mer skräddarsydd passform för att minska ärmfladder vid körning.
- Justering av ärmslut med kardborreband och krokar - Utvidgbara ärmslut gör att du kan bära handskarna inuti ärmen.
- Justering av midja med kardborreband och krokar - Lättanvända sidjusterare hjälper till att uppnå en skräddarsydd passform.
- Interna fickor på varje lager - Vattentätt lager och huvudjacka har alla en stor ficka med måtten 18 cm (B) x 19 cm (H) x 2 cm (D), samt en stor mobilficka med måtten 11 cm (B) x 18 cm (H) x 2 cm (D).
- 1 Napoleon-ficka - För att hålla viktiga ägodelar lättillgängliga, är denna ficka belägen på vänster sida, precis innanför huvudytan.
- 2 handfickor med blixtlås - De två externa fickorna ger ytterligare förvarings

OBS!
Något små i storlek så beställ en storlek större än vanligt!
Läs mer