PRODUKT
Filter

/

Filter

Återställ Filter

Sortera

Pris

Storlek

Display

G-FORCE BC10 BLACK/ORANGE CE SEVENTY MC SNEAKERS

50 %

1499

SEK

2998SEK Du sparar1499SEK

Storlek

Fraktfritt over 2000 kr
Öppetköp 14 dagar
Lägsta prisgaranti
Måttsydda kläder
BC10 är den ultimata MC-skon som inte bara tar dig på två hjul, utan ger dig även maximal komfort under hela dagen till fots. Dessa sneakers kombinerar en snygg design med ett innerstövelsystem som är skapat för att erbjuda en bekväm och atletisk passform. Du kommer känna dig både trendig och avslappnad i dessa skor.
För att säkerställa din trygghet på vägen är BC10 utrustad med TPU-ankelskydd, vilket ger extra skydd och stabilitet för dina fötter. Det förstärkta skaftet och panelen för växelspaken gör att du kan köra med självförtroende, utan att behöva oroa dig för skador eller slitage.
För att ge dig den perfekta passformen har skon även integrerat det innovativa BOA-snabbstängningssystemet. Med detta system kan du snabbt och enkelt säkra skon på exakt rätt sätt, utan att behöva trassla med traditionella snören. Detta ger dig en optimerad och personlig passform varje gång du bär skon.
BC10 är den ultimata kombinationen av stil, säkerhet och funktionalitet. Oavsett om du är ute och kör på vägarna eller bara tar en promenad, kommer du att uppskatta den överlägsna komforten och det höga skyddet som denna sko erbjuder. Välj BC10 och ta dina MC-äventyr till nästa nivå.

Innehåller mjukt mikro-andningsbart polyestermeshfoder.
Med reflekterande ytor för att öka förarens synlighet.
Halkfri gummisula med specifika greppområden.
Växlingsskydd.
Sportig look.
Automatisk stängning.
Förstärkt i fotled, häl och tå.
Reflekterande områden.
CE-godkänd EN 13634:2017.
Reflekterande insatser.
Beskyddare.
Transpirabel.
BOA Freelock stängningssystem.
Läs mer

Kombinera Även Med CUSTOM / TOURING/ STREET STÖVLAR

Kombinera Även Med SPORT/STREET STÖVLAR

Kombinera Även Med DENIMKEVLARARMOUR