PRODUKT
Filter

/

Filter

Återställ Filter

Sortera

Pris

Storlek

Display

REBEL VENTED SVART/GRÅ MC SNEAKERS

39 %

1599

SEK

2595SEK Du sparar996SEK

Storlek

Fraktfritt over 2000 kr
Öppetköp 14 dagar
Lägsta prisgaranti
Måttsydda kläder
Perfekt för människor som gillar charmen i en urban körstil och uppskattar universella, avslappnade stiliseringar, inte bara när de kör motorcykel. Setet innehåller två par snören – fluo och svart, tack vare vilka du kan framhäva din outfit eller få en mer avslappnad look.

SAP ankelskydd
förstärkt häl, fotled och tår
Armor Plus-absorbenter på ankeln
tvärförstärkt sula
stora nätpaneler för att underlätta ventilationen
sluttande övre struktur
spännband

Praktiska lösningar kommer att göra det lättare att ta på sig skor med handskar.

Tillverkaren förutspådde många scenarier och fall där förarna befinner sig, varför han designade modellen på ett mycket genomtänkt sätt. Att veta hur svårt det är att ta på sig skor med handskar eller en hel motorcykeldräkt. För att göra det lättare att ta på sig skor designade han en rem för att dra åt dem, med dess hjälp kan du enkelt ta på dig skor utan att behöva använda en sked. För att slippa ständigt lossa och knyta dem är skorna försedda med en dragkedja på sidan.
Säkerhet i en urban utgåva.

Skodonet liknar klassiska sneakers för vardagsbruk. Den perfekta lösningen för människor som reser på motorcykel till jobbet eller umgås. Du behöver inte ha med dig vardagsskor och andra säkra skor när du kör. På ankeln hittar vi Armor Plus-absorbenter och SAP-ankelskyddet av syntetiskt TPU-material. Tvärförstärkt, gummerad sula är en kombination av säkerhet och komfort tack vare bibehållandet av en stabil position under körning och bättre vidhäftning mot fotstödet.
Halkfria insatser och reflekterande paneler.

På fingrarna finns speciella halkfria präglingar för att underlätta växlingen. Synlighet på vägen efter mörkrets inbrott och under svåra väderförhållanden kommer att säkerställas av systemet med intelligenta reflekterande paneler – Night Vision.
Meshpaneler som ventilerar insidan av skon.

Rymliga meshpaneler ger optimal termisk komfort inuti skorna och förhindrar att fötterna överhettas.
Läs mer

Kombinera Även Med CUSTOM / TOURING/ STREET STÖVLAR

Kombinera Även Med SPORT/STREET STÖVLAR

Kombinera Även Med DENIMKEVLARARMOUR