PRODUKT
Filter

/

Filter

Återställ Filter

Sortera

Pris

Storlek

Display

Lady Seventy Degrees SD-JT85 Winter BLACK/PINK Allväder Mc jacka

40 %

1559

SEK

2598 SEK Du sparar 1039SEK

Storlek

Fraktfritt over 2000 kr
Öppetköp 14 dagar
Lägsta prisgaranti
Måttsydda kläder
Allvädersjacka för touring . Jackan är fylld med Prilation 75gr och tillverkad av högdensitetspolyester 600D, vilket ger både värme och hållbarhet. Vattentätt tyg skyddar mot oväntade regn- och vindböjar.

Jackan är utformad med ventilation genom dragkedjor på framsidan, baksidan och ärmarna för att ge extra luftcirkulation. Du kan justera midjan och knappjustera ärmarna för att få en anpassad passform. Kardborrband för krage och manschetter håller dig säker och bekväm under hela din resa.

För extra säkerhet kommer jackan med avtagbara CE-godkända skydd (EN1621) för axlar och armbågar på nivå 1. Skydden kan bytas ut mot Seventy Degrees nivå 2 skydd (EN1621). Dessutom finns det en innerficka för ryggskydd (ej inkluderat) på nivå 2 SD-A10 certifierat enligt EN1621 standarder.

För att garantera din säkerhet är våra skydd godkända för motorcykelåkning och överträffar högsta kvalitetsstandarder i Europeiska unionen då de är CE-certifierade.

Seventy jacka är speciellt utformad för touring. Men oavsett om du kör en scooter, touring, naked eller racing, är Seventy plagg utformade specifikt för varje behov och för varje typ av förare. Seventy är engagerade i att tillverka högpresterande plagg för de mest krävande motorcyklisterna, så att du kan fokusera på att njuta av ditt motorcykeläventyr.
 
Läs mer

KÖP TILL PASSANDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

Level 2 Ce Godkända Armour Skydd Set 5232

499SEK

-51%

999SEK

KÖP TILL PASSANDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

Level 2 Ce Godkända Armour Skydd Set 5232

Pris 499 SEK 999 SEK

Du sparar 500 SEK (51 %)