PRODUKT
Filter

/

Filter

Återställ Filter

Sortera

Pris

Storlek

Display

Summer Short CE Skinnhandskar MC

62 %

499

SEK

1295SEK Du sparar796SEK

Storlek

Fraktfritt over 2000 kr
Öppetköp 14 dagar
Lägsta prisgaranti
Måttsydda kläder
Seca Summer Short MC-handskar är tillverkade av högkvalitativt getskinn och textildetaljer som kombinerar mjukhet och styrka. Handskarna är designade med X-Grip® förstärkt handflata, vilket ger bättre grepp och hållbarhet. Dubbla lager läder på särskilt utsatta delar ökar slitstyrkan och hållbarheten.

Skyddet på dessa handskar är också av högsta kvalitet med skyddspaneler och hårda fingerskydd som har hål för ventilation. Kardborrknäppning vid manschetten säkerställer en säker passform. Dessutom har dessa handskar perforerade detaljer med MeshProtecto-material för bästa luftgenomströmning, vilket håller händerna svala och bekväma under varma dagar.

Seca Summer Short MC-handskar har också hårda knogskydd av karbonfiber och touchscreenmaterial på pekfingret, vilket gör det lätt att använda en mobiltelefon eller navigationsutrustning utan att behöva ta av handskarna. Dessa funktioner gör dessa handskar till ett utmärkt val för MC-entusiaster som söker både säkerhet och bekvämlighet under sommarmånaderna.

Normal i storlek.
Läs mer

Kombinera Även Med MC HANDSKAR

Kombinera Även Med CUSTOM / TOURING/ STREET STÖVLAR

Kombinera Även Med MC/CROSS HANDSKAR