PRODUKT
Filter

/

Filter

Återställ Filter

Sortera

Pris

Storlek

Display

ARMOUR C22 VINTAGE BROWN SUMMER SKINN MC HANDSKAR

77 %

439

SEK

1895 SEK Du sparar 1456SEK

Storlek

Fraktfritt over 2000 kr
Öppetköp 14 dagar
Lägsta prisgaranti
Måttsydda kläder
Utforska vår senaste innovation inom motorcykelhandskar - Skinnhandskar med Maximal kontroll och komfort. Dessa handskar erbjuder den perfekta balansen mellan stil och skydd och kommer att ta din körupplevelse till en helt ny nivå.

Vi förstår att du söker handskar som inte bara ser bra ut utan också ger dig den bästa möjliga känseln och kontrollen. Dessa handskar är speciellt utformade för att uppfylla dessa behov och ge dig en överlägsen körupplevelse oavsett situation.

Med en urban och klassisk look tillverkas våra handskar av högkvalitativt nötskinn med anilin, vilket ger dem en otroligt mjuk och lyxig känsla. Du kommer omedelbart att märka skillnaden när du sätter på dig dem.

Förutom att vara stilfulla är dessa skinnhandskar också utformade med fokus på funktionalitet. De är 100% andningsbara och ventilerade för att hålla dina händer svala och bekväma under långa åkturer. Stängningen är utrustad med justerbara spännen och klämmor på handleden för att säkerställa en perfekt passform och förhindra att handskarna glider av.

Stretching och lycra på fingrarna för att ge en överlägsen flexibilitet och rörelsefrihet. Du kommer att kunna hantera kontrollerna med precision och lätthet, utan att behöva kompromissa med din komfort.

När det gäller skydd har vi integrerat PVC-belagda skydd med perforerat läder för att ge enastående stötdämpning och säkerhet. Dessa skydd är strategiskt placerade för att skydda de mest utsatta områdena av dina händer och ge dig extra trygghet under din körning.

Skinnhandskarna är också sydda med pro-curve-systemet, vilket innebär att de är formade för att passa naturligt över dina händer och ge en perfekt passform. Du kommer att känna dig som en del av handskarna och njuta av oöverträffad komfort och rörelsefrihet.

Ge dig själv den bästa körupplevelsen med dessa skinnhandskar med Maximal kontroll och komfort. Upplev friheten på vägen samtidigt som du ser snygg och elegant ut. 

​Normal i storlek.
  • Tillverkade av högkvalitativt nötskinn med anilin för en lyxig och mjuk känsla.
  • 100% andningsbara och ventilerade för att hålla händerna svala och bekväma under långa turer.
  • Justerbar stängning med spännen och klämmor för en perfekt passform och säkerhet.
  • Stretching och lycra på fingrarna för överlägsen flexibilitet och hantering av kontroller.
  • PVC-belagda skydd med perforerat läder för utmärkt stötdämpning och säkerhet.
  • Sydda med pro-curve-systemet för en naturlig passform och oöverträffad komfort.
Läs mer